[jahsonic.com] - [Next >>]

HUMO

Profile

HUMO is a popular, independent, Belgian weekly radio and television magazine, written in Dutch. --http://en.wikipedia.org/wiki/HUMO [Oct 2005]

Serge Simonart

Kritiek uit onwetendheid. Zo werd in Humo door de weledele heer Serge Simonart sarcastisch de draak gestoken met het techno-gebeuren, maar deze niet door kennis van zaken gehinderde specialist situeerde het begin van de house-rage in 1990 (minstens 5 jaar te laat) en noemde een zekere Derek Mey (?) als één van de grondleggers van het genre. Ik bedoel maar...hoe kan je van iemand die zijn materie zo grondig beheerst enige nuance verwachten? --Jan Landuydt, eerst verschenen in Behind the scene (Februari 1995)

Leo de Haes

Leo de Haes (°1949), publisher with Houtekiet/Hadewijch and editor at De Brakke Hond, journalist for seventeen years with Humo. Earlier works include "Het Doemdenken Voorbij" (1991), a collection of essays.

MaoMagazine

MaoMagazine heet een platform voor internationaal georienteerde onderzoeksjournalistiek te zijn. De twee initiatiefnemers, de twee ex-HUMO-redacteurs Danny Ilegems en Raf Sauviller, wensen de scherpe schrijfsels van een vijftienkoppige redactie via een Engelstalige site, een tweewekelijks gratis magazine en een eigen persagentschap aan de man te brengen. Voorlopig gebeurt dat enkel via MaoMagazine.be, een Nederlandstalige (voorlopige) webstek. Naast verhalen over Lernout & Hauspie, Soulwax en Koen Wauters staan op de site drie grappige flash-filmpjes met in de hoofdrollen Siegfried Bracke en Jean-Luc Dehaene.

your Amazon recommendations - Jahsonic - early adopter products

Managed Hosting by NG Communications